У Рівному пенсіонерка 15 років доглядає племінника з інвалідністю

1024 0

Ми у соцмережах:

У Рівному пенсіонерка 15 років доглядає племінника з інвалідністю

89-річна рівнянка Анна впродовж 15 років доглядає племінника Володимира, який отримав інвалідність після ДТП.

Рідні відмовилися доглядати за Володимиром, тож тітка забрала його до себе в однокімнатну квартиру. Про це йдеться в сюжеті телеканалу "Рівне 1".

«Він їхав до Києва, а в Новоград-Волинському маршрутка втрапила в аварію. Врізалася в бік вантажівки. П’ять осіб були травмовані, та найбільше постраждав мій племінник. У нього були травми голови, хребта та ніг», - розповідає Анна.

Родина від чоловіка відмовилась, навіть попросила грошей для Володимирового сина на операцію. Тоді жінка позичила 16 тисяч гривень, але операцію синові так і не зробили, бо той мав проблеми з нирками та легенями.

Живуть Анна з племінником у складних умовах, адже пенсії вистачає лише на памперси, а з домашньою роботою жінка сама не може впоратись. Через це просить допомоги в людей.

Пенсіонерці допомагає волонтерка Надія. Вона приходить до Анни, щоб поприбирати, а її знайомі приносять продукти. Також вони почали збір коштів на холодильник, якого в квартирі немає.

У соціальній службі знають про сім’ю, тамтешні працівники зазначають, що три рази на тиждень до Володимира приходить соціальних працівник, який допомагає готувати їжу, доставляє продтовари та ліки та гуманітарний одяг.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також