У Рівному перекриють рух, бо буде велогонка

1494 0

Ми у соцмережах:

фото - ілюстративне

Гонка критеріум відкритого осіннього чемпіонату Рівненської області з велосипедного спорту (шосе) присвячена Дню захисника України та проходитиме у суботу, 17 жовтня, у Рівному.

У місті Рівне буде перекрито рух транспортних засобів з 10:30 по 13:00 за маршрутом: вулиця Княгині Ольги –  Олекси Новака – Соломії Крушельницької –  Жуковського –  Княгині Ольги.

Про це повідомляє Рівненська міська рада.

Суспільне повідомляє, що відкритий осінній чемпіонат Рівненської області з велоспорту стартував 15 жовтня неподалік Рівного. На чемпіонат приїхало пів сотні учасників не лише з Рівненщини, а й з сусідніх Житомирської, Хмельницької та Волинської областей. Вік спортсменів від 13 до 16 років. Чемпіонат триватиме три дні. У перший день змагань між селами Колоденка та Тайкури провели індивідуальну гонку на час. Інші два старти відбудуться в Обарові та Рівному.

Змагання відбувалися у трьох вікових категоріях. Серед хлопців перемогли рівнянин Михайло Басараба, а також радомишляни Євген Харковець та Дмитро Старовойтов. Серед дівчат чемпіонками стали Вероніка Махонько з Радомишля, Наталія Дзьолось з Рівного та Анастасія Потайчук з Хмельницького.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також