У Рівному під час турніру ММА побилися глядачі

2343 0

Ми у соцмережах:

У Рівному під час турніру ММА побилися глядачі

Вчора під час турніру ММА в пабі «Сталева Гора» на вулиці Відінській сталася масова бійка між глядачами.

Відео виклали на сторінці «rivne_1283» в Instagram. У коментарях очевидці зазначили, що конфлікт нібито виник на тлі національної неприязні.

- Хочу донести вам, що хлопці на відео захищали жінок від осіб кавказької зовнішності, які били дівчат і бігали з ножами по закладу, - написав у коментарях forrestgump2018.

Йому відповіла sabi_rustamovaa, зазначивши, що хлопці, які нібито захищали дівчат, вдарили і її. 

На місце події приїхала поліція та «швидка».

Як повідомляють у пресслужбі ГУНП Рівненської області, до поліції надійшло три повідомлення щодо інциденту. Однак заяв від потерпілих внаслідок протиправних дій у закладі до поліції поки не надходило.

Організатор турніру Богдан Романович зазначив, що спортсмени у бійці участі не брали, а конфлікт виник без участі глядачів інших національностей:

- Звичайно, дуже прикро, що на нашій події відбувся такий інцидент. В жодному разі не збираюсь когось звинувачувати чи судити, оскільки чув три версії початку конфлікту, але тішить лише кілька фактів. По-перше, інцидент жодним чином не стосується самого турніру, рішення суддів, неприязні спортсменів чи інших моментів, які хоч якось стосуються змагань. По-друге, що б не говорили, але причина точно не в расовій неприязні. Одразу після інциденту відбувався поєдинок представника Азербайджану, Баку, і жодного негативу в його бік не було, навпаки присутні аплодували і підтримували спортсмена. Це ще раз доводить, що саме в октагоні на змаганнях усе з повагою та за правилами. Спортсмен, якого згадують у коментарях не є спортсменом ММА, і на турнірі був присутній як глядач. Найголовніше, що всі учасники конфлікту живі та здорові, якщо не брати до уваги синців.

У спільноті «rivne_1283» також виклали інше відео. На ньому батько одного з учасників бійки обурюється, питаючи, хто побив його сина.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також