Три майданчики у Рівному — для вантажівок, які потраплять у негоду

698 0

Ми у соцмережах:

Три майданчики у Рівному — для вантажівок, які потраплять у негоду

У Рівному підготували майданчики на 110 місць, де водії великогабаритного транспорту зможуть перечекати зимову негоду.

 Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив міський голова Рівного Олександр Третяк.

- Минулої зими ми відчули велику проблему з великою кількістю великовантажного транспорту, який заповнює наші дороги під час сильних снігопадів та у період ожеледиці. Фури, які сотнями їхали у торгові точки міста через Рівне, провокували безліч проблем: від частих заторів на дорогах до повного блокування транспорту та дискомфорту для пересування місцевих жителів.

Тож цьогоріч готують три майданчики для простою:

• Перший буде розташований на території сільськогосподарського ринку на вулиці Млинівській. Там може одночасно перебувати до 50 вантажівок.
• Другий – на території Рівненського аеропорту, перед терміналом. На цій ділянці зможуть розмістити до 50 транспортних засобів
• Третій – з боку сарненського кільця поблизу кафе «Райський сад» (вулиця Польова, 4), призначений для 10 автомобілів.

- Зі сторони Києва дороги у період сильної негоди, заметілі та ожеледиці будуть розчищати у першу чергу аж до кільця по вулиці Київській. Якщо ситуація буде максимально критичною, працівники патрульної поліції будуть розвертати великогабаритний транспорт у напрямку об’їзної дороги до майданчика на території аеропорту, - додав Олександр Третяк.

Міський голова додав, що якщо водії будуть лишати свої автомобілі у заборонених місцях і ті заважатимуть проїзду снігоочисної техніки,  їх будуть оперативно евакуювати.
 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також