У Рівному підсвітили будівлю обласної поліції

2632 0

Ми у соцмережах:

У Рівному підсвітили будівлю обласної поліції

У Рівному кольорами національного прапора підсвітили будівлю головного управління поліції області. Відео з'явилось у Instagram в спільноті "rivne_1283".

Начальник Нацполіції області Олексій Камишанський пояснив Суспільному, навіщо облаштували цю підсвітку.

За словами керівника поліції області, таким чином управління долучилось до відзначення ювілею української незалежності.

"Насправді у нас буде багато заходів, присвячених 30-річчю Незалежності і цей – один із них. Підсвітка – це ідея саме рівненської поліції, ми не орієнтувались на інші області. Ми подивились і інтернеті, які є варіанти освітлення державних установ і нам саме цей варіант дуже сподобався, на ньому й зупинились", – коментує Олексій Камишанський.

Поліцейський уточнив, що зробили підсвітку силами виключно власної профспілки.

"Можливо, комусь це підніме настрій, хто буде проходити чи проїжджати повз, можливо, хтось прийде зробити селфі. Поки що переважна більшість відгуків, які я чув – позитивні", – додає очільник поліції.

Олексій Камишанський припустив, що після того, як підсвітка з'явилась на будівлі обласного управління, таку ініціативу можуть перейняти інші відділи чи відділення по області.

"Я знаю, що до робітників, які це виконали, уже звертались представники інших підрозділів та цікавились, що й до чого. Можливо, і інші поліцейські будівлі будуть підсвічені, якщо вони вирішать. Жодного наказу чи примусу немає, це все виключно добровільно. Якщо захочуть зробити будівлю цікавішою – чому б і ні", – додав очільник поліції.

Наразі вмикають підсвітку орієнтовно о 9-й вечора та вимикають, як тільки починає розвиднюватись. Далі орієнтуватимуться саме на світлову пору доби. Олексій Камишанський уточнив, що підсвітка буде на постійній основі, після Дня Незалежності вона залишиться.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також