У Рівному підсвітили ще один театр

1102 0

Ми у соцмережах:

У Рівному підсвітили ще один театр

У Рівному засяяв Рівненський академічний обласний театр ляльок. Дійство розпочалося етюдом «Пробудження». До маленьких і великих Сонька-Дрімка та казкові персонажі вийшли з ліхтариком.

 Цього разу до освітлення споруди долучився небайдужий бізнес кластер нашого міста. Громадські діячі та меценати Олена Ярощук, Ніна та Сергій Кроки.

 «Здається, ще не так давно я була маленькою дівчинкою, яка відвідувала новорічні ранки театру. А вже сьогодні втілюю одну з моїх мрій – зробити наше Рівне привабливим. Адже Рівне – частинка мого серця і моя любов. Для мене любити своє місто – означає не бути байдужим», – сказала Олена Ярощук.

 «Дорогі друзі, дякую що прийшли до нас розділити наше свято. Саме в ці дні театр Ляльок відзначає своє 45-ти річчя. І це справжній подарунок для всіх нас, адже ми давно мріяли підсвітити фасад будівлі», – розповів Володимир Данилюк.

Грандіозна подія закінчилася танком для маленьких і дорослих від артистів театру ляльок.

Нагадаємо, минулого місяця небо над містом у різних точках Рівного підсвітили загадковими, яскравими променями світла. Це був старт проекту «Подаруй світло». І вже сьогодні у Рівному засяяв весь центр. В рамках ініціативи вже підсвітили чотири об’єкти: Рівненський академічний музично-драматичний театр, зал органної і камерної музики, краєзнавчий музей та Свято-Воскресенський собор.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також