У Рівному підвищили тариф на вивезення сміття

994 0

Ми у соцмережах:

У Рівному підвищили тариф на вивезення сміття

Рішення 25 травня прийняв міськвиконком. Чинності тарифи набудуть з 1 червня.

Суспільне повідомляє: під час виконкому начальниця відділу тарифної політики управління економіки міста Наталія Глазкова пояснила, наскільки пропонують підвищити тариф:

для мешканців багатоквартирних та одноквартирних будинків (з наявністю усіх видів благоустрою) тариф зросте на 3,23 грн, тобто на 20,5% (зараз тариф 15,77 грн);
для мешканців будинків індивідуальної забудови з присадибною ділянкою зросте на 3,57 грн, тобто на 19,4% (зараз 18,43 грн).
Тарифи востаннє встановлені в листопаді 2018 року.

"До цієї плати підприємством буде введена наказом керівника абонплата. Її розмір, додатково до тарифу, орієнтовно 2,6 грн, нарахування відбуватиметься на особовий рахунок, а не на кількість зареєстрованих у домоволодінні, – зазначила Наталія Глазкова

Керівник КАТП – 1728 Сергій Марчук уточнив: якщо у квартирі ніхто не зареєстрований, то нарахування пропонують проводити на власника квартири – на одну особу в місяць.

"В більшості випадків таких квартир є 6900, в більшості з них проживають орендарі і більшість із них продукує сміття", – сказав очільник підприємства.

У підсумку, виконком прийняв рішення погодити таке підвищення тарифів на вивезення сміття. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також