У Рівному планують встановити чотири котельні, які працюватимуть на біомасі

1717 3

Ми у соцмережах:

У Рівному планують встановити чотири котельні, які працюватимуть на біомасі

На Рівненщину завітала делегація з Посольства Королівства Нідерландів в Україні. Із почесним консулом Королівства у західних областях України Андрієм Гринчуком зустрілася заступниця голови Рівненської ОДА Світлана Богатирчук-Кривко.

Сторони обговорили питання про пріоритетні напрямки співпраці між Рівненщиною та Посольством Королівства Нідерландів в Україні у 2019-2020 роках. Також нідерландська делегація взяла участь у Міжнародній конференції "Біогенерація: енергетична та екологічна безпека - досвід для Рівного", яка проходить в Рівненській міській раді.

Міський голова Рівного Володимир Хомко підписав протокол про наміри між Рівненською міською радою, компанією "Kara Energy Systems" (Нідерланди) та групою компаній "Укртепло". 

Документом сторони засвідчили спільне прагнення впровадження у Рівному відновлюваних джерел енергії, що дозволить максимально збільшити енергонезалежність міста, досягнути стабільності в теплопостачальній сфері, забезпечити рівнян централізованим гарячим водопостачанням у міжопалювальний період.

Нові котельні побудують у Рівному на вулицях Будівельників, Князя Володимира і дві – на Макарова. Вони зможуть забезпечити теплом близько 50 тисяч населення. 

Для втілення проєкту компанія «Укртепло» інвестує 10 млн євро, голландська компанія постачатиме у Рівне обладнання, встановить його та забезпечуватиме екологічну безпеку. Рівне гроші у цей проєкт не вкладатиме, а лише дасть дозвіл на інвестування коштів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також