У Рівному побудують новий пішохідний перехід

1313 0

Ми у соцмережах:

У Рівному побудують новий пішохідний перехід

Вже за кілька днів у Рівному розпочнеться облаштування сучасного пішохідного переходу поруч з транспортним кільцем на перетині вулиць Василя Червонія (колишня Гагаріна) та Захисників Маріуполя (колишня Костромська).

Це стане можливим завдяки співфінансуванню корпорації “АТБ” та Рівненської міської ради. Потреба облаштування сучасного пішохідного переходу на цій ділянці виникла уже давно, адже, намагаючись перейти проїзну частину, рівняни щоразу змушені порушувати правила дорожнього руху і, тим самим наражаються на небезпеку потрапити під колеса автомобілів.

Секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян зазначає, в реалізації цього важливого інфраструктурного проєкту вдалося заручитись підтримкою корпорації «АТБ», яка виділить на будівництво переходу 450 тисяч гривень власних коштів, а це 50% від загальної вартості робіт.

- Невдовзі у Рівному розпочинаємо облаштування пішохідного переходу поруч з транспортним кільцем на перетині вулиць Василя Червонія (Гагаріна) та Захисників Маріуполя (Костромська). Департаментом інфраструктури і благоустрою було підготовлено проєкт, який відповідає всім сучасним вимогам безпеки, а також включає в себе якісне освітлення пішохідного переходу і території поруч, захисне огородження тротуарів, що дозволить мінімізувати ризик виникнення дорожньо-транспортних пригод за участі пішоходів. Вдячні знаній в Україні корпорації “АТБ” за їхній внесок та за розуміння, наскільки соціально важливою є сьогодні співпраця бізнесу та громади. Враховуючи, що поряд розташований супермаркет, і те, що чимало рівнян відвідує цей торгівельний заклад, цілком логічно і правильно використовувати механізм співфінансування. Це дозволяє швидше, якісніше і ефективніше вирішувати нагальні проблеми міста, а крім того, заощадити кошти міського бюджету, - зазначив Віктор Шакирзян.

За словами представника компанії “АТБ” Володимира Кусіка, будівництво цього пішохідного переходу для компанії це, в першу чергу, соціальний проєкт, спрямований на покращення життя громади.

- Керівництво “АТБ” прийняло рішення взяти участь в реалізації проєкту по облаштуванню пішохідного переходу. Наскільки ми знаємо, магазини “АТБ” користуються попитом у місті Рівному, і найперше, що важливо у цьому проєкті - це безпека наших покупців та жителів цього мікрорайону. Хочеться аби покупці мали зручний перехід до нашого супермаркету. Це перший такий проєкт між Рівненською міською радою та корпорацією “АТБ”. Однак, ми завжди відкриті до подібних ініціатив, зокрема часто долучаємось до різноманітних благодійних акцій та проєктів органів місцевого самоврядування”, - зазначив Володимир Кусік.

До слова, у Рівному планують облаштувати і інші проблемні ділянки доріг. Детальніше представники міської влади обіцяють розповісти незабаром. Кажуть, цьогоріч питання безпеки дорожнього руху - пріоритет.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також