У Рівному податкова міліція Волині знайшла підпільний склад-магазин з алкоголем

1917 0

Ми у соцмережах:

У Рівному податкова міліція Волині знайшла підпільний склад-магазин з алкоголем

Співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Волинській області, під процесуальним керівництвом Волинської обласної прокуратури, у місті Рівне викрито склад-магазин фальсифікованого алкоголю відомих торгових марок вітчизняного виробництва, - інформують в ГУ ДФС у Волинській області.

В рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні, за ознаками вчинення злочинів, передбачених статтями 204 та 199 Кримінального Кодексу України, здійснено комплекс заходів з метою встановлення шляхів надходження фальсифікованих алкогольних напоїв на територію Волинської області.

Встановлено складське приміщення, яке перебувало в користуванні жительки Рівненщини та проведено санкціонований обшук.

«Підприємлива бізнесменка» налагодила незаконне зберігання з метою збуту та реалізацію фальсифікованого підакцизу без жодних дозвільних документів, всупереч Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напої, тютюнових виробів та пального».

Під час обшуку правоохоронці вилучили понад 1000 літрів спирту та близько 3500 пляшок фальсифікованої алкогольної продукції маркованої марками акцизного податку з явними ознаками підробки. За попередніми підрахунками, сума вилученого фальсифікованого підакцизу становить понад 650 тисяч гривень.

Під час слідчих дій вилучено готівкові кошти в сумі 172 тисячі гривень, отримані від зазначеної незаконної діяльності.
Наразі проводяться першочергові слідчі дії та вирішується питання про накладення арешту на вилучені товарно-матеріальні цінності.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також