У Рівному погасили марку, присвячену українським розвідникам

379 0

Ми у соцмережах:

У Рівному погасили марку, присвячену українським розвідникам

Від сьогодні у відділеннях «Укрпошти» можна придбати нову марку, присвячену Головному управлінню розвідки.

В обіг введено поштовий набір «Головне управління розвідки Міністерства оборони України». До нього входить поштовий блок, художній конверт та листівка.

Автор поштового випуску - заслужений художник України Олександр Охапкін. Поштова марка є продовженням серії «Слава силам оборони і безпеки України!», розпочатої Укрпоштою в травні з випуску «Гвардія наступу».

До урочистого погашення марки в центральному відділенні «Укрпошти» Рівного долучився перший заступник голови ОДА Сергій Подолін.

- Українськими розвідниками захоплюється весь світ. Свою професійність та відданість вони щодня доводять у боях за нашу державу. Ми не завжди знаємо наших розвідників, але результати їх діяльності – очевидні, - зазначив Сергій Подолін.

Тираж поштової марки – 1 075 000 примірників.

Поштова марка «Головне управління розвідки Міністерства оборони України» містить благодійну складову, зібрані кошти будуть скеровані на допомогу ЗСУ.  Придбати новий поштовий випуск можна у відділеннях Укрпошти, офіційному філателістичному онлайн-магазині Укрпошти та на маркетплейсах eBay і Amazon.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також