У Рівному покажуть картини художника, який умів любити

1270 0

Ми у соцмережах:

У Рівному покажуть картини художника, який умів любити

Вперше у Рівному, в оновленій до невпізнання галереї європейського живопису «Євро-Арт», 6 вересня презентують виставку картин найтитулованішого українського художника радянської епохи Сергія Шишка (1911-1997) – «Художник, який умів любити…».

Галерея європейського живопису» Євро-Арт» приготувала для рівнян і гостей міста приємний подарунок та свіжий ковток мистецької наснаги, яка надовго зарядить позитивом. Вперше у Рівному, в оновленій до невпізнання улюбленій галерії, з 17:00 по 19:00  презентують виставку картин найтитулованішого українського художника радянської епохи Сергія Шишка (1911-1997) – «Художник, який умів любити…».

Його картини є рідкісним в українському мистецтві 1950-70-х рр. прикладом імпресіоністичного підходу до зображення натури, який вирізнявся з-поміж творів пануючого в той час соцреалізму.

Не оминіть нагоди познайомитися з творчістю найпозитивнішого українського живописця ХХ століття, оптимістичні пейзажі якого стали символом «позитивної» України.

Той, хто справді любить хороший живопис, обов’язково поцінує якісний рівень представлених на виставці картин Сергія Шишка, ретельно дібраних для вибагливого глядача. Вхід вільний! «Євро-Арт» працює на проспекті Миру, 4, у Рівному.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також