У Рівному покажуть унікальний мюзикл «Ти особливий»

1036 0

Ми у соцмережах:

У Рівному покажуть унікальний мюзикл «Ти особливий»

У суботу, 16 листопада, о 16:00 у міському будинку культури покажуть мюзикл для всієї родини «Ти особливий». Мюзикл вже відбувся у 20 містах України, де збирав повні зали глядачів.

Сім особливостей мюзиклу «Ти особливий»:

  • 1. Панорамний екран розміром з триповерховий будинок
  • 2. Захоплюючий сюжет про пригоди незвичайних чоловічків
  • 3. Музика та костюми від креативних композиторів та дизайнерів
  • 4. Спец ефекти з використанням лазерних та світло-динамічних приладів
  • 5. Танці різних стилів у виконанні переможців фестивалів
  • 6. Постановка цікава для дітей і дорослих
  • 7. Вистава проходить на найкращих сценах України

Крім того, мюзикл унікальний тим, що артистами, які виконують всі ролі, співають всі пісні і танцюють всі хореографічні номери, є тільки діти – це професійна дитяча трупа, сформована з талановитих дітей саме для участі у цьому проекті.

Автори і постановники вистави – це професіонали, які брали участь у великих творчих проектах в різних містах України та за її межами – сценаристи, режисери, композитори, балетмейстери, педагоги з пластики і вокалу, дизайнери, відео-інженери, аранжувальники, художники-декоратори, звукорежисери, художники зі світла та інші. Постановники разом з дітьми-артистами закликають кожну людину пізнати свою унікальність. Тому що щасливими люди стають не завдяки своїм досягненням, накопиченим благам або похвалі інших людей. Справжнє відчуття щастя можна знайти лише у виконанні свого призначення і в умінні будувати гармонійні відносини. Як дізнатися для чого ти народжений? Як бути собою, не ховаючись від інших? Відповіді на ці питання ви знайдете, прийшовши разом на мюзикл.

Квитки можна придбати в касі міського будинку культури або онлайн.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також