У Рівному поліцейські встановлюють обставини вибуху на подвір’ї підприємця

4103 0

Ми у соцмережах:

У Рівному поліцейські встановлюють обставини вибуху на подвір’ї підприємця

До поліції сьогодні, 15 липня, близько 02:40 надійшло повідомлення 60-річного рівнянина Юрія Юхимчука, що на території його господарства на вулиці Ботанічній стався вибух.

За результатами огляду працівники вибухотехнічного відділу ГУНП встановили, що невідома особа, перебуваючи біля воріт обійстя, кинула гранату «РГД 5». Її уламки направили на експертизу. Також з місця події вилучили запал до боєприпасу.

Слідчо-оперативна група встановила, що внаслідок вибуху пошкоджено фасад будинку, гаражні ролетні ворота та автомобіль «Audi Q7», який був припаркований на подвір’ї.

На момент злочину у будинку перебував підприємець та його дружина. Ніхто з них не постраждав.

За цим фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України.

У ході досудового розслідування поліцейські встановлюють осіб, причетних до злочину, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


Юрій Юхимчук - співвласник кількох підприємств на Рівненщині, а також бізнес-партнер Юрія Благодира та Валерія Богуцького. Зокрема, у співвласності пана Юхимчука - "Рівне-Борошно", "Воловіково".


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також