У Рівному поліція посилює заходи безпеки перед виборами

1049 0

Ми у соцмережах:

У Рівному поліція посилює заходи безпеки перед виборами

З початку передвиборчої кампанії на пост президента України до рівненської поліції надійшло понад 180 повідомлень про порушення. За результатами перевірки 36 із них мали ознаки адміністративних, а чотири — кримінальних правопорушень.

Як повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Рівненській області, найбільше правопорушень стосуються розміщення та розповсюдження агітаційної продукції. За розповсюдження агітматеріалів без вихідних даних поліцейські склали 21 адміністративний матеріал за частиною 2 статті 212-13 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Ще два за статтею 212-14 КУпАП за порушення порядку розміщення політичної реклами.

Тож відсьогодні поліцейські Рівненщини переходять на посилений режим несення служби та заступили на охорону окружних та виборчих дільниць. Поліцейські врахували усі проблеми, які виникали під час першого етапу голосування, тому вживатимуть заходів, аби запобігти подібним порушенням у неділю.

Поліцейські створили оперативні резерви з числа працівників роти поліції особливого призначення, тактико-оперативного реагування, ДСНС та Нацгвардії, аби швидко реагувати на різні провокації, зокрема замінування виборчих дільниць. Як і під час першого туру виборів в Головному управлінні Нацполіції області працюватиме група слідчих для швидкого та всебічного розслідування кримінальних проваджень. Також залучатимуть працівників кіберполіції та Управління превентивної діяльності.  

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також