У Рівному поліція викрила у хабарництві підполковника податкової міліції

2124 0

Ми у соцмережах:

У Рівному поліція викрила у хабарництві підполковника податкової міліції

Затримали податківця оперативники управління захисту економіки в Рівненській області Нацполіції та слідчі теруправління ДБР під час одержання чотирьох тисяч доларів США хабара.

Гроші податківець взяв від бізнесмена. Як повідомило управління захисту економіки, «аби уникнути тиску на свій бізнес, підприємець повинен був надати підполковнику 4000 доларів США «винагороди»».

Податківець у рази відмови грозив «створити штучні перешкоди у здійсненні підприємницької діяльності та притягнути бізнесмена до відповідальності за, начебто, порушення законодавства».


Затримання відбулося навпроти податкової інспекції. Під час огляду особистих речей фігуранта вилучили 4000 доларів хабара.

Наразі проводять слідчі дії та обшуки за місцем роботи правопорушника, вирішують питання щодо повідомлення останньому про підозру та затримання у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Досудове розслідування проводиться у межах кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

За нашими даними, затримали старшого слідчого з особливо важливих справ обласного управління ДФС Романа Чопка.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також