У Рівному поліція влаштувала кадетам іспит на витривалість

931 0

Ми у соцмережах:

У Рівному поліція влаштувала кадетам іспит на витривалість

Чергове заняття у слухачів курсу сьогодні відбулось на стадіоні НУВГП у Рівному. Виконання ними вправ, які є обов’язковими для вступу до закладів системи МВС, перевіряли та оцінювали фахівці відділу професійного навчання управління кадрового забезпечення.

Нагадаємо, «Корпус майбутніх поліцейських» — це тримісячний курс навчань для старшокласників, які хочуть ознайомитися із роботою поліцейських різних підрозділів, опанувати ази правоохоронної діяльності.

Відділ комунікації поліції Рівненської області повідомляє:  старший інспектор з особливих доручень Володимир Поліщук та інструктор із особистої безпеки Дмитро Матеюк довели до відома майбутніх абітурієнтів нормативи із фізичної підготовки, які потрібно виконати на вступних випробуваннях. Також детально розповіли, як саме відбуваються іспити та поділилися досвідом правильної підготовки до них.  Потім слухачі пробували свої сили у комплексно-силовій вправі, бігу на 100 та 1000 метрів. 

Старшокласники не приховують, що це стало не лише справжнім випробуванням, але і гарною нагодою перевірити рівень своєї фізичної підготовки. Фахівці відділу професійного навчання під час виконання вправ вказували на недоліки, над якими учням потрібно працювати, щоб стати частинкою великого колективу поліцейських.

Погода сьогодні була точно несприятливою для таких іспитів, бо кадетам довелося долати калюжі та дірки у плитах на стадіоні. А хто обіцяв, що згодом у реальній роботі буде все легко і просто?! 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також