У Рівному поліція затримала озброєного чоловіка (фото, відео)

4043 0

Ми у соцмережах:

У Рівному поліція затримала озброєного чоловіка (фото, відео)

У Рівному патрульні затримали озброєного чоловіка. Передувала цьому погоня за ним

Напередодні поліцію викликали до 44-го будинку на вулиці Київській. Заявник повідомив про чоловіка зі зброєю, який перебуває у дворі багатоповерхівки й погрожує пістолетом, повідомляє Суспільне Рівне.

За повідомленням речниці патрульної поліції Оксани Юрченко, коли чоловік побачив авто патрульних він кинувся навтьоки.

- Чоловік дістав предмет, зовні схожий на пістолет та почав розмахувати ним у різні сторони та у напрямку поліцейських. Оскільки у дворах була значна кількість перехожих, то патрульні прийняли рішення не застосовувати табельну вогнепальну зброю та продовжили переслідування, – каже Оксана Юрченко.

Чоловік ігнорував заклики поліції кинути зброю. Проте патрульні наздогнали його в сусідньому дворі.

- Особу було затримано із застосуванням фізичної сили, тілесних ушкоджень він не отримав і медичної допомоги не потребував. Затриманим виявився 23-річний рівнянин.

 

- Чоловік пояснив правоохоронцям, що почав утікати, адже боявся, що йому завдадуть тілесних ушкоджень і він нібито не впізнав поліцію. Відомо, що раніше він притягався до кримінальної відповідальності за ухилення від призову, йому призначили іспитовий строк. Після повторного ухилення його оголосили у розшук вдруге", – каже речниця поліції області Марія Юстицька.

Пресофіцерка додала, що за фактом незаконного поводження зі зброєю відкрили кримінальне провадження. 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також