У Рівному практично ліквідували усі наслідки ракетного удару (ФОТО)

1081 0

Ми у соцмережах:

У Рівному практично ліквідували усі наслідки ракетного удару (ФОТО)

Після ракетного удару Росії по Рівному вибуховою хвилею було вибито та пошкоджено вікна у 52 квартирах.

Станом на 30 вересня проведено заміну та ремонт вікон у 42 квартирах. У тих квартирах, де стояли не металопластикові вікна, вже нарізане скло і чекає встановлення.

Як і було обіцяно нами, організували відповідні бригади, всі роботи по заміні вікон виконуються коштом міста. Є декілька квартир, де проведуть заміну вікон з вишок, адже дістатися туди інакше не виходить. Представники Департаменту інфраструктури та благоустрою постійно на зв'язку з головами ОСББ та сприяють якомога швидшому вирішенню питань. Для мене надзвичайно важливо, аби рівняни відчували, що в критичній ситуації вони завжди отримають підтримку збоку міської влади”, - зазначив секретар міської ради Віктор Шакирзян.

Нагадаємо, що якщо у вашій квартирі вибило вікна вибуховою хвилею, то вам потрібно звернутися до голови вашого ОСББ, або зателефонувати на гарячу лінію рівненського міськвиконкому 1553. Рівнянам слід залишити заявку з номером будинку, квартири і номером телефону. А також повідомити час та дату, коли ви будете знаходитися у квартирі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також