У Рівному працював «фасувальний» цех, де готували «закладки» для наркоманів

1757 0

Ми у соцмережах:

 У Рівному працював «фасувальний» цех,  де готували «закладки»  для наркоманів

Рівненська обласна прокуратура скерувала до Рівненського міського суду обвинувальний акт стосовно трьох учасників організованої групи, які займались незаконним придбанням, зберіганням, перевезенням, пересиланням з метою збуту та незаконним збутом особливо небезпечних психотропних речовин в особливо великих розмірах.

Організатор - житель Рівного. До цієї діяльності він долучив своїх знайомих. «Працювали», здебільшого, через Telegram-канал. Через месенджер і отримували гуртові партії («мастер-клади»), і розповсюджували заборонені речовини вже окремими дозами для споживачів.

Окрім Рівненщини діяли також на території 2 сусідніх областей. А коли одного з учасників схеми затримали, то налагодили канал постачання ще й до слідчого ізолятора.

«Фасувальний» цех організували в орендованому будинку в обласному центрі, а доставку «закладок» здійснювали на таких же орендованих автомобілях.

Протиправну діяльність організованої групи правоохоронці припинили цьогоріч на початку лютого. Тоді у ділків вилучили майже 1,5 кг психотропів, а це, загалом, понад 12 000 доз. Вартість заборонених речовин складає близько 3,5 млн грн.

Досудове розслідування здійснювали слідчі поліції, за оперативного супроводу УБН в Рівненській області ДБН НПУ спільно з УКР ГУНП в області. 

Тепер учасникам організованої групи наркоторговців загрожує до 12 років ув’язнення, повідомляє Рівненська обласна прокуратура.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також