У Рівному презентували фотовиставку грудного вигодовування (ФОТО)

2086 0

Ми у соцмережах:

 Фото: Вікторія Янчук

Матусі Рівного взяли участь у фотопроекті, мета якого – привернути увагу суспільства до важливості грудного вигодовування.

Організатором заходу стала рівненська психологиня та експертка  з грудного вигодовування Ольга Рудик. За її словами,  нічого не може замінити материнського молока дитині:

 Неважливо, де і коли ви будете годувати дитину, адже маля не вибирає, коли йому хотіти їсти. Мама має почувати себе комфортно під час годування дитини, навіть у публічному місці. Для кожної мами, яка годує грудьми, важлива підтримка не тільки рідних та близьких, а й людей, яких вона може зустріти на вулиці, у парку, в торгових центрах. Користь від грудного годування настільки велика для здоров’я малюка, що ніяка думка оточення не повинна заважати спокійно сісти в парку на лавочці, пригорнути до себе дитя і дати насолоджуватись материнством сповна.

До того ж, ініціатива має на меті показати, що годувати дітей грудьми - це нормально, важливо, не соромно, красиво і сучасно.

Фото:  Вікторія Янчук

Фото:  Вікторія Янчук

Фото:  Вікторія Янчук

Діятиме фотовиставка у Рівненському обласному перинатальому центрі. Тож ті, хто виношує немовля, або готується стати мамою зможуть побачити історії грудного вигодовування інших матусь.

Фото:  Вікторія Янчук

Фото:  Вікторія Янчук


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також