У Рівному презентували мобільний додаток «My Pol» для людей із вадами слуху та мови

881 0

Ми у соцмережах:

У Рівному презентували мобільний додаток «My Pol» для людей із вадами слуху та мови

Програмний комплекс, який спрощує зв’язок між громадянами та поліцією, допомагає оптимізувати роботу правоохоронців, та адаптований до потреб та людей із вадами слуху та мови.

Нагадаємо, переваги цього мобільного додатку у тому, що він дозволяє із легкістю зв’язуватись із поліцією у форматі 24/7.

Завдяки інтерактивній карті можна знайти найближче відділення поліції та швидкої допомоги. «My Pol» дозволяє надсилати виклик із зазначенням геолокації та прикріпленням фото з місця події. Окрім того, додаток адаптований до потреб іноземців та людей із вадами зору чи слуху.

 

Інспектор-черговий ситуаційного відділу Людмила Козлюк роз’яснила та на прикладах продемонструвала, як поінформувати поліцію про правопорушення, обравши відповідну його категорію.

-У випадку загрози життю чи здоров‘ю користувачі можуть відправити екстрений виклик,підкреслила поліцейська. — Втім, із кнопкою «SOS», як і у цілому з додатком, експериментувати чи зловживати не варто, адже поки екіпаж патрульних їхатиме на неправдивий виклик, хтось по-справжньому потребуватиме допомоги.

Крім того, за завідомо неправдивий виклик спецслужб передбачена адміністративна відповідальність за статтею 183 Кодексу України про адміністративні правопорушення у вигляді штрафу.

Відділ комунікації поліції Рівненської області повідомляє, що працює додаток як на Android, так і на iOS. Завантажити «My Pol» можна за посиланнями: Google Play http://bit.ly/RivneMyPolGUNPAndroid
App Store http://bit.ly/RivneMyPolGUNPApple.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також