У Рівному презентували «Помаранчевий шторм»

509 0

Ми у соцмережах:

У Рівному презентували «Помаранчевий шторм»

В обласній бібліотеці презентували історичну книгу про події на Рівненщині під час Помаранчевої революції Це п’ята книга, яку написав наш земляк - письменник, краєзнавець та дослідник Микола Семенович.

У виданні він відобразив реальні події, які відбувались на Рівненщині за декілька років до Помаранчевої революції та в період самої революції. Розповів, як проходила підготовка до її проведення, аналіз політичної обстановки в регіоні, згадуючи реальних осіб, які перебували при владі та їхній вплив на політичні події. В книзі описані окремі епізоди політичної діяльності відомих українських політиків.

 

Микола Семенович – родом з Березнівського району. Юність провів на Донбасі. Воював у Афганістані, де отримав важке поранення. Брав активну участь у національно-демократичних перетвореннях на Березнівщині та області.

 

Обирався депутатом Березнівської районної ради двох скликань, тому був свідком тих подій, про які написав у своїй книзі.

На презентацію, яка пройшла у Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці завітав і заступник голови обласної ради Сергій Свисталюк. Вітаючи автора, він підкреслив важливість книги як внеску в політичну історію регіону та висловив зауважив, що вона допоможе краще зрозуміти події тих часів. Сергій Свисталюк також згадав власний політичний досвід та тогочасні події, активним учасником яких був.

 

 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також