У Рівному презентують детективно-містичний роман про Львів

1817 0

Ми у соцмережах:

Сергій Карюк. Фото - зі сторінки автора у Facebook

13 квітня, у суботу, у Рівному відбудеться презентація книги журналіста та письменника Сергія Карюка «Остання босорканя». Книга вийшла у видавництві «Гамазин».

Сергій Карюк відомий також як автор книг «Нечиста кров» та «Кременецький звір».

 «Знайомий з попередніх романів Сергія Карюка мандрівний козак Богуслав Голота знову шукатиме вбивцю. Випускник правознавчого факультету Болонського університету та колишній працівник Болонського суду має певний досвід у розслідування кримінальних злочинів. Проте «Остання босорканя» цілком самостійний твір, з попередніми його пов’язує лише головний герой, такий собі козацький Шерлок Голмс, тільки наш, справжній Голота, якого не зупинить ніщо», - зазначають організатори презентації.

У видавництві зазначають, що хитросплетіння містики та детективу у книзі не залишає нерви читача спокійними. Також книзі дають визначення як етно- чи ретродективу.

 «Спекотне літо 1768 року. Стародавній Львів переживає не найкращі свої часи. Місто занепадає. Ремісники та купці банкрутують один за одним, розорені міщани зводять рахунки з життям або ж їдуть геть жебраками. Наче цього мало вулицями Старого міста ходить загадкова тінь, що залишає по собі мерців. Моторошні казки оживають, і цього разу на щасливий кінець не сподівається ніхто», - така анотація до книги.

У Рівному презентацію проведуть у книгарні «Є», що на вулиці Короленка,2. Вхід на захід, який розпочнеться о 18:00 13 квітня, вільний.

Модератором зустрічі буде Олексій Стеценко, журналіст, редактор та телеведучий програми «Надзвичайні новини» на каналі «ICTV».

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також