У Рівному презентують книгу «Любов народжується в мовчанні»

689 0

Ми у соцмережах:

У Рівному презентують книгу «Любов народжується в мовчанні»

4-го вересня у Рівному у книгарні Є о 18:30 відбудеться презентація нової книги Alina Ross «Любов народжується в мовчанні».

У книзі Alina Ross- історія американо-української любові, в якій слова втрачають сенс. Історія любові, в якій хтось один повинен відмовитися від колишнього життя: амбіцій, досягнень і планів.

Це сталося спонтанно. Коли літак піднявся в небо, двадцятивосьмирічна Марі з Чикаго навіть не здогадувалася, що більше не повернеться до колишнього передбачуваного життя: сотні дзвінків і повідомлень щодня, безглузді побачення без хепі-енду, безсоння і мігрень - як найкращі друзі завжди приходили в парі. Вона, американка з гучним іменем в літературі, вперше приземлилась в Україні. Без мобільного телефону, з набитою валізою, одне колесо якої залишилося на курній ґрунтовій дорозі. Що забула Марі в українському селищі? Чому оселилася в покинутому будинку покійного Івана? І, врешті-решт, як посміла закрутити роман з фермером - завидним холостяком селища? Історія американо-української любові, в якій слова втрачають сенс. Історія любові, в якій хтось один повинен відмовитися від колишнього життя: амбіцій, досягнень і планів...

Аліна Кривенець (Alina Ross) – інтернет-маркетолог, письменниця (дві книги авторки перекладено англійською мовою), журналістка та телеведуча.  Після закінчення університету працювала журналістом на телеканалах “1+1”, “Перший діловий”. У 2016 році створила власний інтернет-проект про бізнес “Откровенно PRO бизнес с Алиной Кривенец», відео з якого є на YouTube.

Творчий доробок авторки: роман «Дай мне знать, если все еще…» («Let me know if you still…») (2018), книга-кейс з інтернет-маркетингу «21 кейс интернет-маркетолога» (2019), психологічний роман «Два Ричарда» («The 2 Richards» ) (2019) та інші.

Аліна вважає, що немає нічого неможливого, якщо твоє бажання є справжнім та щирим.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також