У Рівному привітали нацгвардійців

597 0

Ми у соцмережах:

У Рівному привітали нацгвардійців

Секретар Рівненської міської ради, виконувач обов’язків міського голови Рівного Віктор Шакирзян привітав із 28-ою річницею створення службовців військової частини 3055 Національної гвардії України.

Як зазначив очільник міста, сьогодні нацгвардійці — це невіддільна складова оборонної системи нашої країни. Адже їхні підрозділи взяли на себе відповідальність за безпеку на території громади та у зоні активних бойових дій.
 
 
“Кожен, хто у такий непростий для країни час одягає однострій, кожен, хто бере на себе велику відповідальність захищати рідну землю, її народ від ворога, хто стоїть на захисті незалежності, заслуговує на шану та повагу. І бійці Національної гвардії достойно несуть поважне звання Захисників України. Дякую всім вам за службу, відданість народові та вірність присязі, яку ви дали. Ми ж продовжимо підтримувати вас усіма можливими силами, аби спільно крок за кроком наблизити перемогу України в цій страшній війні,” - відзначив Віктор Шакирзян.
 
З нагоди свята керівник громади вручив грамоти міської ради службовцям Нацгвардії, а двох із них відзначив цінним подарунком — іменним годинником міського голови.
 
В свою чергу, командир Нацгвардії у м. Рівне Віталій Опольський подякував Рівному за постійну підтримку нацгвардійців. Адже військова частина постійно отримує допомогу у матеріальному забезпеченні — квадрокоптери, маскувальні халати та інше.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також