У Рівному продають «палац» за 1,38 млн. у.о.

18662 0

Ми у соцмережах:

У Рівному продають «палац» за 1,38 млн. у.о.

Елітна нерухомість з басейном знаходиться у районі, який рівняни прозвали Беверлі Хіллз

Нещодавно у Рівному виставляли на продаж супердорогий для пересічного мешканця будинок, що вартує понад мільйон доларів США.  Опис особняка дав на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук" ріелтор Юрій Река.  За його інформацією, будинок мегавтономний - окрім всіх міських комунікацій має ще й власну свердловину з системою очистки води, потужний генератор і окрему силову лінію, систему кондиціонування та очистки повітря, високотехнологічну систему "розумний будинок". Побудований із цегли та утеплений мінеральною ватою.

Потенційному покупцю  мають сподобатися дві сауни - римська та класична. А 5 теплових насосів можуть підтримувати температуру +28 градусів у басейні 13,5 м завдовжки упродовж всього року.

Також елітний будинок має власний домашній кінотеатр, два спортивних зали з тренажерами, стильну більярдну кімнату з професійним столом, шикарну вітальню з діючим каміном з італійського мармуру, зимовий сад та два просторих гаражі. Спокій мешканців особняка забезпечує сучасна система охорони.

У такому будинку запросто можуть проживати три покоління однієї родини. А також його можна використосувати під СПА-готель чи ресторанно-готельний комплекс. Ціна - 1 млн. 380 тисяч у.о.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також