У Рівному продовжують зрізати аварійні дерева - щоб нікого не травмували

335 0

Ми у соцмережах:

У Рівному продовжують зрізати аварійні дерева - щоб нікого не травмували

Про ці та інші роботи, які міські комунальники виконували минулого тижня, говорили на нараді з керівництвом Рівного. Заодно спланували, що корисного для громади можуть зробити найближчими днями.

Детальніше про результати розповіли у міській раді Рівного:
 
Зокрема, Трест зеленого господарства продовжував обрізку аварійних дерев на вулицях Соборна, Замкова, Новака, Княгині Ольги. Цього тижня роботи триватимуть на Хвильового та Гашека, а також на території ліцею за числом 23.

Рівнеелектроавтотранс проводить перевезення пасажирів у штатному режимі. Проведено очищення опор контактної мережі на вулицях Соборна, Корольова, Кулика і Гудачека. Впродовж тижня виконувалися також заявочні ремонти.
 
КАТП-1728 ліквідовували стихійні сміттєзвалища. Вивезення сміття відбувається згідно з затвердженими графіками.
 
Рівнеоблводоканал ліквідував 15 пошкоджень водопровідних мереж, а також виконано понад 80 заявок на прочищення каналізаційних мереж.
 
Міське ШЕУ – бригади продовжують ліквідацію аварійної ямковості по місту за допомогою холодного асфальтобетону, де це можливо. Цього тижня роботи триватимуть в різних мікрорайонах міста. Також бригади підприємства встановлюють дорожні знаки згідно ОДР.
 
Спецкомбінат ритуальна служба продовжує поховання. Впродовж тижня проведено 41 поховання. Також виконувались роботи з благоустрою місць поховання на Алеї Героїв. Триватиме обрізка аварійних дерев та прибирання на кладовищах міста.
 
КП "Міськсвітло" Рівне провели монтаж 7 ліхтарів led по вул.Замкова. Поточний ремонт мережі вуличного освітлення: вул.Новака та вул. Давня (смт. Квасилів). Відбувся монтаж світлофорних стійок на вул. С. Петлюри - Пр. Миру. Провели технічне обслуговування 18 блоків резервного живлення.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також