У Рівному пролунав постріл: доки дружина народжувала сина, чоловік -поліцейський завадив злодіям обікрасти магазин

57915 0

Ми у соцмережах:

У Рівному пролунав постріл: доки дружина народжувала сина, чоловік -поліцейський завадив злодіям обікрасти магазин

Чоловіки вирішили обікрасти один з магазинів Рівного. На заваді стали працівники поліції охорони.

Сигнал «Тривога» надійшов із магазину в Рівному близько 5-ї години ранку. Прибувши за лічені хвилини за вказаною адресою,  працівники помітили пошкоджені металопластикові вікна. Обстежуючи прилеглу територію, наряд поліції охорони виявив двох підозрілих осіб, які намагались покинути місце події. Одного з чоловіків відразу зловили, другий - намагався втекти. 
Сержант поліції Андрій Романовський швидко наздогнав крадія, але той діставши з плечової сумки предмет схожий на ніж, направився в його сторону та намагався завдати удару. Поліцейський зробив попереджувальний постріл вгору. Він діяв згідно Закону України “Про Національну поліцію” , стаття 46 пункт 13 якого зазначають: “Поліцейський може використати вогнепальну зброю для подання сигналу тривоги або виклику допоміжних сил, або для знешкодження тварини, яка загрожує життю чи здоров’ю поліцейського та інших осіб”. Нападника вдалося впіймати.

Зловмисниками, які хотіли обікрасти магазин,  виявилися 40 та 41 – річні жителі міста Рівне. Їх відвезли в міськвідділ поліці ГУНП в Рівненській області.
Після нічних подій, новоспечений татусь - сержант Андрій Романовський помчав до дружини та познайомився зі своїм сином...єю малечею.
Управління поліції охорони в Рівненській області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також