У Рівному прощаються з відомим пресвітером

2010 0

Ми у соцмережах:

У Рівному прощаються з відомим пресвітером

5 листопада відійшов у вічність пресвітер першої церкви євангельських християн-баптистів Рівного Володимир Бахур.

Траурне служіння відбудеться за адресою вул. Погоринська, 19: сьогодні -  з 18:00 год. по 21:00 год.;  у четвер, 7 листопада з 10:00 год. по 14:00 год.

Володимир Бахур народився 12 червня 1939 р. (в офіційних документах зазначено 1940 р.) у с. Басів Кут на Рівненщині. Його дідусь Павло та батько Петро були одними з перших євангельських віруючих у Басовому Куті, які посвячено звершували служіння в рівненській церкві євангельських християн. Володимир Бахур був свідком їхнього ревного ставлення до свого духовного покликання, тому добре усвідомлював серйозність власного рішення і вибору жити згідно з Євангелією.
 
Усе життя Володимира Бахура було щільно пов'язане з церквою. Бог подарував йому життя «при силах» і на 81-му році забрав в обіцяні кращі оселі.
 
У пам'яті братів і сестер Першої рівненської церкви ЄХБ та всіх, хто його знав чи кому випала гарна нагода бодай раз у житті поспілкуватися з ним, Володимир Бахур залишиться світлою, радісною, усміхненою і приязною людиною. Естафету, яку так відповідально проніс він через усе своє земне життя, вже зараз підхопили молодші служителі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також