У Рівному проти лідера виборів працюють псевдосоціологи

2314 0

Ми у соцмережах:

У Рівному проти лідера виборів працюють псевдосоціологи

Віктор Шакирзян, якого більшість рівнян бажає бачити міським головою Рівного, опинився в центрі брудної інформаційної кампанії. Невідомі під прикриттям соціологів організували «опитування» тисяч рівнян, метою якого є зруйнування репутації голови громадської організації «Рівне Разом».

Рівнянка Олена Логвись розповідає:

- Вчора, 16 вересня, на мій мобільний телефон я отримала дзвінок. Людина на іншому кінці проводу представилася соціологом, який проводить опитування щодо електоральних симпатій рівнян. Спершу вона запитала, за кого з кандидатів на міського голову я проголосувала б, якби вибори відбулися вже найближчим часом. Я відповіла, що за Віктора Шакирзяна. Тоді людина поцікавилася, чому я зробила такий вибір. Я пояснила, що мені імпонує цей кандидат, оскільки він багато чого робить для міста і тримає своє слово. Тоді на моє превелике здивування «соціолог» зазначила: «А ви знаєте, що у Віктора Шакирзяна немає вищої освіти і досвіду управлінця?» Я точно знаю, що Віктор Шакирзян має вищу освіту, оскільки знайомилася з його біографією і слідкую за його діяльністю. Тож зрозуміла, що хтось прагне очорнити його добре ім’я і звернулася в штаб «Рівне Разом», розповівши про цю маніпуляцію.

Ось уже два дні поспіль на гарячу лінію громадської приймальні ГО “Рівне Разом” надходять дзвінки від небайдужих рівнян, які повідомляють про факт подібного «опитування» і своє обурення з цього приводу. Адже, про Віктора Шакирзяна поширюють й інші міфи та чутки: що він буцімто, не допомагає рівненським спортсменам та військовим, не є меценатом для дитячих лікувальних закладів, культурних подій у місті. Тим самим псевдосоцілоги намагаються викликати сумніви у рівнян, що Віктор Шакирзян діє насамперед в їхніх інтересах.

Тож, лідер електоральних симпатій рівнян звернувся до правоохоронних органів із заявою про вчинення злочину.

- Справдилися прогнози щодо того, що ця політична кампанія буде такою ж брудною, як і усі попередні, - зазначив Віктор Шакирзян. - Раніше лили бруд, а тепер в дію вступила відверта брехня. Ми знаємо, хто намагається маніпулювати громадською думкою. Корупціонери уже перейшли до відвертої брехні, аби лише залишитись при владі. Наші опоненти налякані тим що рівняни об'єднуються для наведення порядку у своєму місті. Проте ці провокації не можуть зупинити нас у прагненні працювати на користь рівнян. Щодо організаторів псевдо-опитування, то нехай ними займаються відповідні органи. Тому сьогодні мною були подані відповідні заяви у правоохоронні органи, які мають завершитися притягненням до відповідальності тих осіб, які причетні до цього злочину.

Віктор ШАКИРЗЯН написав та подав відповідні заяви до поліції, СБУ та прокуратури. Він висловив надію, що правоохоронці встановлять причетних до вчинення цього злочину осіб, а псевдоопитування буде припинене. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також