У Рівному пройде масштабний бізнес-форум

1351 0

Ми у соцмережах:

У Рівному пройде масштабний бізнес-форум

8-9 листопада у Рівному відбудеться другий масштабний міжнародний бізнес-форум «Велике Рівне. Енергоефективність – 2019».

 До форуму долучаться представники влади та бізнесу всієї України, голови ОСББ Рівного, представники обласних центрів, міст та об’єднаних територіальних громад, а також чимало фахівців у галузі енергозбереження.

Якщо Ви представляєте когось із вищеперелічених або ж Вас просто цікавлять нові тенденції в сфері енергоефективності, приходьте та діліться досвідом, обговорюйте нові, сучасні шляхи для подальшої енергоефективності міст та регіонів.

В ході дводенного заходу обговорюватимуться енергоефективні проекти та програми для міст, ОСББ, приватного бізнесу, теоретичні та практичні аспекти, енергоаудит тощо.
До слова, Рівненщина знаходиться на першому місці в Україні по показниках запровадження енергоефективних технологій та кращою в Україні динамікою енергомодернізації багатоквартирного житлового фонду міста.

Родзинкою цього заходу стане відкриття другої, виставково-практичної частини першого в регіоні Центру енергоефективності в НУВГП.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також