Псевдогазовик викрав у подружжя рівнян 29 тисяч гривень

1101 0

Ми у соцмережах:

Псевдогазовик викрав у подружжя рівнян 29 тисяч гривень

Після опівдня до подружжя пенсіонерів завітав невідомий у масці, який представився працівником газової служби. Під приводом перевірки справності лічильників зловмисник викрав у них майже 29 тисяч гривень.

У поліції повідомляють, що чоловік оглянув на кухні прилад і став оформляти нібито якісь документи, повідомивши, що потрібно замінити деталь. Пенсіонери сказали, що не можуть через стан здоров’я самостійно її придбати. Тож псевдогазовик погодився допомогти, попросивши, 900 гривень.

80-річна жінка дістала із шкафчика гроші, а зловмисник попросив подружжя піти в іншу кімнату, аби перевірити стан опалювальної системи. У цей момент він і викрав заощадження рівнян. Поспіхом залишив квартиру, запевнивши, що через годину прийде і завершить роботи.

Зловмисника шукають.

У зв’язку із наближенням опалювального сезону, до помешкань громадян можуть навідуватися шахраї та представлятися працівниками будь-якої служби чи установи. Поліцейські наголошують — за жодних обставин не впускати їх у помешкання. Здебільшого, про проведення будь-яких видів робіт у будинку, комунальні служби інформують власників, зокрема і керівництво ОСББ. Усі їхні працівники мають посвідчення, а от газовики, енергетики — ще й формений одяг.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також