У Рівному п'яний водій влаштував «доганялки» з патрульними. А спинив його... паркан

892 0

Ми у соцмережах:

У Рівному п'яний водій влаштував «доганялки» з патрульними. А спинив його... паркан

А потім ще мав сили тікати пішки.

Близько другої години ночі, патрулюючи на вулиці Князя Володимира, поліцейські звернули увагу на автомобіль Renault Scenic, який рухався у комендантську годину.
 
                      - Коли водій авто побачив позаду себе службову машину, то почав набирати швидкість, проїхав на червоний сигнал світлофора і помчав далі. Патрульні увімкнули спеціальний звуковий сигнал та проблискові маяки й попрямували за ним. Водій проігнорував вимогу поліцейських про зупинку і почав рухатися ще швидше.
Проте проїжджаючи провулком Шпанівським не впорався із керуванням і в'їхав у паркан гаражного кооперативу. Після цього вийшов з автомобіля і спробував покинути місце ДТП пішки, але патрульні цьому завадили, - розповіли у патрульній поліції Рівненщини.
 
Під час спілкування у водія виявили ознаки алкогольного сп'яніння. Він погодився пройти огляд на місці, результат – 0, 95 проміле. Тож на 40-річного рівнянина інспектори склали постанову за проїзд на "червоне" і ще три адмінпротоколи: за порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, за керування особою, яка не має відповідних документів та за те, що керував у стані сп'яніння.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також