У Рівному п`яний водій з товаришем скоїли ДТП й втекли

912 0

Ми у соцмережах:

У Рівному п`яний водій з товаришем скоїли ДТП й втекли

Учора, близько 14-ї години, патрульні отримали повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду у Рівному на вулиці Євгена Коновальця.

 Заявник повідомив, що водій транспортного засобу Renault здійснив зіткнення з його автомобілем та залишив місце ДТП.

Екіпажі патрульних отримали орієнтування та направились на пошуки ймовірного винуватця дорожньо-транспортної пригоди. Невдовзі, автомобіль зупинили на вулиці Млинівській.

Під час спілкування 43-річний водій повідомив, що на вулиці Євгена Коновальця автомобілем керував його 46-річний товариш, який перебував в транспортному засобі. У двох чоловіків виявили явні ознаки алкогольного сп’яніння. Вони погодилися пройти тест на стан сп’яніння.

У 43-річного чоловіка результат - більш як 5 проміле, а у його 46-річного товариша - 2,01 проміле.

На ймовірного винуватця ДТП інспектори склали протоколи за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом особою в стані сп'яніння) КУпАП, ст.124 (Вчинення ДТП) КУпАП, ст.122-4 (Залишення місця ДТП) КУпАП та винесли постанову за ч.1 ст.126 (Керування без відповідних документів) КУпАП.

На його товариша патрульні склали протокол за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом особою в стані сп'яніння) КУпАП та винесли постанову за ч.5 ст.121 ( Порушення правил користування ременями безпеки) КУпАП.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також