У Рівному розпочався шестиденний хресний хід з іконою «Отчаянних Єдіная Надєжда»

4857 0

Ми у соцмережах:

У Рівному розпочався шестиденний  хресний хід з іконою «Отчаянних Єдіная Надєжда»

27 червня, у неділю Всіх святих, за багаторічною традицією від Свято- Георгієвського подвор‘я Рівного вирушила хресна хода з іконою Богородиці "Отчаянних Єдіная Надєжда", перед якою молився преподобний Амфілохій Почаївський. Триватиме хода шість днів, за цей час хрестоходці здолають 120 км відстані. Завершиться паломництво у Онишківцях на скиту святої праведної Анни.

Хресний хід розпочався після основного богослужіння цього дня. Єпископ Дубенський Пимен , вікарій Рівненської єпархії УПЦ очолив молебень за подорожуючих, співслужили владиці священники обителі.
РІВНЕ. Голос Церкви повідомляє на своїй фейсбук-сторінці: "Владика звернувся до хресноходців зі словами підтримки , побажав кріпості та сили здолати шлях з молитвою , підкреслив важливість хресних ходів не тільки для тих , хто йде, а й загалом для усіх, хто прийматиме паломників. З Рівного з молитвою вирушило кілька сотень людей. Серед учасників молитовної ходи : сестри Свято-Миколаївської Городоцької обителі, насельниці монастирських скитів та подвор’я на чолі з настоятелькою ігуменією Михаїлою (Заяць). Хода прямує до Скита Праведної Анни, що в с. Онишківці. По дорозі хресноходці зупинятимуться по храмах, щодня будуть звершуватись Божественні Літургії та молебні з акафістом перед образом Пречистої".
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також