У Рівному семикласник жорстоко побив дівчинку

1326 0

Ми у соцмережах:

Фото потерпілої Радіо Трек надали батьки школярки

Про інцидент між дітьми у ЗОШ №1 до поліції 14 грудня повідомила 33-річна жителька обласного центру. З її слів, напередодні між її донькою та її однолітком, учнями сьомого класу, виник конфлікт, під час якого той наніс дівчині тілесні ушкодження.

Учениця 7-Б Олександра збиралась додому, однокласниця жартома смикнула її за руку, а та ненароком штовхнула хлопця, що стояв біля неї. Школяр у відповідь почав її люто бити. Про це Радіо ТРЕК розповіла пані Юлія, мама дівчини. Зі слів її доньки, хлопець бив школярку з невимовною жорстокістю, навіть ногами при тому, що дівчина лежала на землі. Бійку ніхто не розборонив. Точно відтворити картину тих подій складно. Потерпіла мало що пам’ятає, а вчителі знають про подію зі слів очевидців. Побої школярки були настільки сильними, що дитину довелося госпіталізувати. У дівчини струс головного мозку та забої внутрішніх органів. Зараз її виписали з лікарні, але 7-класниця продовжує лікування вдома. В Олександри окрім фізичних травм – стрес, шок і переляк. Проте змінювати навчальний заклад вони не хочуть, бо тут навчаються усі друзі дівчини. Натомість хочуть, щоб зі школи відрахували агресора. Розповідають, що хлопець ходить на боротьбу і живе з бабусею та дідусем. Його мама нині закордоном і пообіцяла повернутися цього тижня.

Поліція Рівненщини повідомила РВ, що за фактом умисного нанесення легких тілесних ушкоджень дізнавачі Рівненського районного управління поліції розпочали досудове розслідування за попередньою кваліфікацією частини 1 статті 125 Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження встановлюються усі обставини події у школі.
 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також