У Рівному стартувала акція «Вирішимо це разом!»

913 0

Ми у соцмережах:

У Рівному стартувала акція «Вирішимо це разом!»

Команда «Слуги Народу» в Рівному ініціює кампанію із системного вирішення актуальних проблем мікрорайонів міста. Вона розпочнеться з вивчення думки місцевих мешканців щодо того, що їх хвилює найбільше. Це відбуватиметься у різних форматах.

Так, кожен рівнянин може розповісти про проблему (розбитий тротуар, відсутність люків, поламаний майданчик) на своїй вулиці, у дворі чи будинку та разом з активістами і депутатами від партії «Слуга Народу» домагатися її вирішення.

Повідомити про проблему можна у кілька способів. Наприклад, написати заяву і залишити її в інформаційних наметах «Слуги Народу». Також на сайті https://snrivne.rv.ua/ можна заповнити анкету . Зокрема, потрібно описати проблему, розмістити фото, яке її ілюструє, та залишити контакти для зворотнього зв’язку. Крім того, можна повідомити про проблемну ситуацію через волонтерів «Слуги Народу», які проводитимуть опитування у дворах будинків.

Інформація про надіслані звернення та процес їх вирішення публікуватиметься на сайті  СЛУГИ НАРОДУ У РІВНОМУ. .

Над вирішенням проблемних питань працюватиме команда партії «Слуга Народу», кандидати у депутати Рівненської міської ради, народні депутати від Рівненщини. Однак у цьому процесі важлива і активна участь рівнян. Їх думки щодо питань, які потребують першочергового вирішення, допоможуть сформувати цілісну картину. Крім того, важливим є і зворотній зв’язок – щоб не робити чогось для людей без них.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також