У Рівному стартувало громадське обговорення ідей учасників проєкту «Народний кандидат»

1006 0

Ми у соцмережах:

У Рівному стартувало громадське обговорення ідей учасників проєкту «Народний кандидат»

Відбір учасників до унікального проєкту «Народний кандидат», який започаткувала партія «Слуга Народу» у Рівному, завершився. Громадські організації, трудові колективи, експертні середовища запропонували 28 кандидатів у депутати Рівненської міської ради. Це амбітні та ініціативні люди, які готові змінювати наше місто на краще.

Учасниками проєкту стали лікарі, підприємці, науковці, бізнесмени, будівельники, голови ОСББ, представники громадських організацій, експерти у різних галузях. Це дасть можливість вибрати кращих серед кращих представників нашого міста, професіоналів у різних галузях, які мають ідеї, напрацювання та власне бачення змін у місті.

Адже час перезавантажити владу на місцях настав. Президент Володимир Зеленський став символом масштабного оновлення влади у Верховній Раді, і український народ його підтримав. Тепер черга за Рівним. Місту потрібні нові політики, які не мають досвіду корупційних схем, які є фахівцями своєї справи та знають, як змінити місто на краще, сприяти його розвитку.

Громадське обговорення ідей та біографій кандидатів триватиме до 4 вересня. Інформація про них та їх бачення подальшого розвитку Рівного доступна на САЙТІ, а також на Фейсбук-сторінці «Слуга народу в Рівному».

Наступним етапом учасників проєкту стане публічна співбесіду. Її проведе конкурсна комісія у складі експертів із питань місцевого самоврядування та різних галузей життєдіяльності міста, очільників місцевої організації партії.

Переможців проєкту «Народний кандидат» оголосять у вересні. Їх кандидатури у подальшому розглядатимуть на конференції Рівненського обласного осередку політичної партії «Слуга Народу» під час формування виборчих списків до Рівненської міської ради.

Нагадаємо, що проєкт «Народний кандидат» розпочався у серпні. Кожен охочий міг запропонувати свого кандидата у депутати Рівненської міської ради. Подати кандидата у виборчий список могли також громадські організації, трудові колективи, експертні середовища. Претенденти заповнювали у електронній формі анкету, у якій зазначали свої біографічні відомості, важливі на їх погляд професійні досягнення та особисті здобутки, окреслювали проблеми міста та шляхи їх вирішення, власні бачення необхідних позитивних змін у Рівному. 

"Учасник проєкту "Народний кандидат" Євген Савчук спілкується з рівнянами"


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також