У Рівному торговці кричали Хомку: «Ганьба!» (ФОТО/ВІДЕО)

3735 0

Ми у соцмережах:

У Рівному торговці кричали Хомку: «Ганьба!» (ФОТО/ВІДЕО)

Сьогодні перед будівлею, де відбувається сесія міської ради Рівного, зібралися базарники, які торгували на вулицях Базарній та Шевченка.

 Мітингувальники тримають у руках плакати з написами: «Досить знущань» та «Шевченка для пішоходів, але не для авто».

Торговці вимагають дозволити їм далі працювати - як це було до карантину. Нагадаємо, що стихійна торгівля під час пандемії заборонена Кабміном. Більше того, офіційного дозволу працювати у базарників не було й до цього.

Міський голова Володимир Хомко раніше заявляв, що торгувати люди не можуть, бо в міської влади немає повноважень дозволити таку торгівлю.

У місті має бути проведено соціологічне опитування: «Чи підтримують рівняни таку торгівлю?». Якщо люди скажуть, що ні, то торгівля не відновиться навіть після карантину.

Додамо, що на центральному продуктовому ринку є вільні місця для торгівлі, проте стихійні торгівці працювати там не хочуть. Бо за місце треба більше платити.

Сьогодні перед сесією міський голова Володимир Хомко повторив людям, які на нього чекали, що не він вирішує, чи можуть вони торгувати, а комісія ТЕБ та НС. І швидко пішов до приміщення, де відбувається сесія. На ці слова торговці почали дружно скандувати: "Ганьба!".

До речі, деякі рівняни, які проходили мимо, побачивши натовп людей з плакатами, зупинялись і висловлювали свою думку - все місто перетворили на базар, вистачить вже.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також