У Рівному страйкували працівники санаторію та просили зарплату (ФОТО)

2642 0

Ми у соцмережах:

У Рівному страйкували працівники санаторію та просили зарплату (ФОТО)

Перед Рівненською ОДА страйкували працівники дитячого туберкульозного санаторію, що на Радивилівщині.

Працівники обурені, бо втратили роботу, а перед тим ще й не отримували кілька місяців зарплату. Працівниця санаторію Тетяна уточнює, що виплат не отримувала з липня по вересень:

«У нас в країні вирішили, що люди на туберкульоз не хворіють. Це був туберкульозний дитячий санаторний комплекс, який закрили, а працівників усіх трьох відділень попросили піти. З першого пішли 89 працівників, із другого – 35 і з третього понад 60 осіб».


Мітингувальники пояснюють, що зверталися в ОДА вже кілька разів. Щоразу їм обіцяли виплатити заробітну плату, та коштів вони так і не отримали. Зараз їхня основна вимога – виплатити заборговану заробітну плату.

Як повідомляє Рівненська облрада, під час ІІ пленарного засідання сесії депутати підтримали внесення змін до бюджету області на поточний рік. За це проголосували 60 обранців.

Серед ключових змін, які зафіксовані в документі, - 4,7 млн. грн. на погашення заборгованості із зарплат перед працівниками трьох комунальних підприємств.

Це обласний дитячий туберкульозний санаторій «Новостав», обласний туберкульозний санаторій м. Костопіль та обласний дитячий багатопрофільний санаторій «Козинський».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також