У Рівному судитимуть організаторів підпільного виробництва побутової хімії

2067 0

Ми у соцмережах:

У Рівному судитимуть організаторів підпільного виробництва побутової хімії

Працівники Управління захисту економіки в Рівненській області спільно зі слідчими області за сприяння обласної прокуратури направили до суду справу відносно групи осіб, яка організувала діяльність підпільного цеху із виготовлення хімічної побутової продукції.

Внаслідок досудового розслідування правоохоронці встановили, що група з трьох осіб виготовляє у Рівному та продає на території області фальсифіковану побутову хімію.

Усі хімічні засоби продавали під торговими марками «Ariel», «Tide» та «Vizir», право власності на які належить компанії «The Procter & Gamble Company». Під час проведення санкціонованих обшуків за адресами розташування підпільного цеху та за місцями приживання його організаторів поліцейські вилучили сировину для виготовлення продукції, готову продукцію та знаряддя для виготовлення хімзасобів. Загальна вартість вилученого складає майже 1,5 млн грн.

Організатором підпільного цеху виявився 37-річний мешканець Хмельницької області. Він контролював та розподіляв кожному працівнику цеху свій напрямок роботи.

Нині поліцейські повідомили організаторам підпільного цеху про підозру в скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 229 (Незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару, вчинене організованою групою) та ч. 3 ст. 28 (Вчинення злочину групою осіб, групою осіб за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування закінчили, а матеріали справи з обвинувальним актом передали до суду. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також