У Рівному сусіди повідомили поліцію, хто у будинку готує та продає наркотики

15069 0

Ми у соцмережах:

У Рівному сусіди повідомили поліцію, хто у будинку готує та продає наркотики

До дільничного офіцера Рівненського районного управління поліції надійшла інформація про те, що один із мешканців багатоквартирного будинку на вулиці Чорновола у Рівному займається виготовленням наркотиків, а від специфічного запаху препаратів і ацетону потерпають сусіди.

Дільничний з’ясував, що до квартири 43-річного чоловіка постійно навідується контингент осіб, які споживають наркотики. У  дворі будинку поліцейський знайшов і власника, який за зовнішніми ознаками перебував у стані наркотичного сп’яніння. Під час спілкування той поводився агресивно. На місце події дільничний викликав слідчо-оперативну групу.

В оселі рівнянина поліцейські знайшли колби та поліетиленові пакети із подрібненою речовиною рослинного походження зеленого кольору, попередньо із канабісом, пластикові та скляні ємкості для виготовлення, вживання та зберігання наркотичних речовин. Було вилучено вісім сліп-пакетів із кристалічною речовиною, упаковку з-під таблеток «Acaton», шприц з білою речовиною, пістолет та 19 набоїв невідомого походження.

Усе вилучене направлено на експертизу. За її результатами прийматиметься відповідне процесуальне рішення, зокрема, і про повідомлення зловмиснику про підозру.

43-річний житель обласного центру — раніше судимий за злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотиків. Тепер йому загрожує черговий строк — від 2 до 5 років позбавлення волі, повідомляє поліція Рівненщини.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також