У Рівному святкують першу річницю містобудівної революції

921 0

Ми у соцмережах:

У Рівному святкують першу річницю містобудівної революції

Рік тому компанія «Fine City Development» оголосила у Рівному містобудівну революцію і запропонувала містянам концепцію нового мікрорайону “Басів схил”. У ній все насправді революційне.

03 Насамперед це обсяги запланованого будівництва: загальна площа житлового масиву понад 25 гектарів, на яких виростуть більше двох десятків кварталів, кожен з яких складається з шести будинків, об’єднаних навколо спільного двору. По-друге, це сучасне і справді європейське розуміння комфорту як суми одразу десяти його ознак, запропонованих рівнянам вперше за всю історію містобудування у нашому місті. Ось вони: 1. Двір, закритий для автотранспорту. 04 2. Підземний паркінг. 3. Три виходи з кожного під’їзду (парадний — на вулицю, другий — у двір і третій — у підземний паркінг). 4. Усі будинки (навіть п’ятиповерхові) обладнані безшумними ліфтами Shindler. 5. Локація з найкращою у Рівному екологією, забезпечена максимальною віддаленістю від промислових підприємств та магістральних вулиць. 6. Естетика та функціональність архітектури найвищого рівня, найсучасніші технології будівництва, найякісніші будівельні матеріали. zal_2 1 7. Спільний простір (вітальня + кухня) для всіх мешканців квартир — не менше 25 кв. м. 8. У квартирі, де більше однієї спальні, два санвузли. 9. Квартири на першому поверсі з власним патіо. 10. Приватний дитячий садок та сервісні комерційні структури у кожному кварталі. Швидко минув рік. Сьогодні рекордними темпами зводяться перші три секції першого житлового кварталу. У всіх на очах архітектурні концепції та креслення найпередовіших в Україні архітекторів матеріалізуються і втілюються у життя на будівельному майданчику Басового схилу. А у наших клієнтів невпинно зростає впевненість у тому, що компанія «Fine City Development» щиро цінує кожного з них і не підводить нікого. патiо 2 Нам приємні сподівання рівнян на наш спільний успіх у розбудові європейського міста та сучасного й комфортного стилю життя у ньому. Ми з вдячністю приймаємо сьогодні їхні вітання та побажання, а також добрі слова на нашу адресу від представників місцевої влади, наших партнерів і колег з нагоди першої річниці Басового схилу.

Володимир_Хомко
Володимир Хомко, міський голова Рівного: Безумовно, це зовсім інший рівень проектування, ніж те, що було у Рівному до цього. І якщо це все, що запроектовано, буде збудовано, то такого мікрорайону в Рівному ще не було. Це європейський рівень. Я хочу побажати успіху забудовнику. А інвесторам — отримати омріяне, європейського рівня житло.
Ігор_Мічуда
Ігор Мічуда, голова ДАБІ в Рівненській області: Враховуючи річницю підприємства, яке так файно зарекомендувало себе і такі має перспективи, хотілося б поздоровити і побажати хлопцям з Басового схилу розвитку, достатку, в будівництві в тих нових перспективах європейського житла, яке вони розпочали. Ну і побільше інвесторів. Сергій Паладійчук, секретар Рівненської міської ради:
Сергій_Паладійчук
Мені подобається, що у Рівному будуються не просто мікрорайони. А мікрорайони, які мають найвищій ґатунок, найкращі сучасні європейські технології. Таким і є мікрорайон “Басів схил”. І я радий, що перша рівниця, яка днями виповнюється, підтвердила, що сучасним комфортним мікрорайонам у місті Рівному зелена дорога. Я хочу, щоб і надалі Басів схил успішно розвивався. А ми всі, рівняни, мали можливість відчувати, що проживаємо у комфортному, сучасному європейському місті. Басів схил, з річницею вас!
Олександр_Оверчук
Олександр Оверчук, директор ТЦ «Злата Плаза»: Команда Торгового центру «Злата Плаза» щиро вітає компанію «Fine City Development», забудовника мікрорайону “Басів схил”. Бажаємо успішної реалізації всіх задумів, створення нових стандартів житла. Команді Басів схил натхнення, позитиву та віри у власні сили!
Сергій_Гемберг
Сергій Гемберг, організатор фестивалю ART JAZZ у Рівному: —Вітаємо “Fine City Development” з першою річницею мікрорайону “Басів схил”. Бажаємо продовжувати розвивати наше місто. Дякуємо за підтримку та дружбу від всієї джазової сім’ї ART JAZZ. Валерій Щербань, представник будівельної компанії «Спец-М»:
Валерій_Щербань
Генпідрядник, товариство з обмеженою відповідальністю «Спец-М», вітає наших партнерів “Fine City Development”, з річницею будівництва мікрорайону “Басів схил” у місті Рівному. Бажаємо здійснення всіх намічених проектів, реалізації ще більш амбітних планів. А ми, як генпідрядник, докладемо всіх зусиль, щоб подарувати рівнянам, у мальовничому краї цього міста, житло, яке може конкурувати з європейським. Анатолій Муращенко, представник компанії «KAN-THERM»:
Анатолій_Муращенко
Представництво виробника систем опалення та водопостачання «KAN-THERM» вітає Басів схил з днем народження. Ми дуже раді разом творити новітню будівельну історію у нашому Рівному. За один рік компанія об’єднала навколо себе найкращих архітекторів та будівельників України. Компанія, яка у своїх витворах будівельного мистецтва гарантує комфорт та безпеку в сучасному місті. Всі ми прагнемо жити і не боятися за безпеку власних дітлахів, всім нам треба місце, де можна відпочити… Нові формати життя, які пропонує компанія “Fine City Development”, відповідають всім вимогам сучасної людини. Такий малий вік, а такі амбітні плани. Бажаємо творчої наснаги, ще більше амбітних планів та ще більше енергії на їхнє виконання. Вітаємо з днем народження! @


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також