У Рівному та на Костопільщині попрощалися із загиблими захисниками

3243 0

Ми у соцмережах:

У Рівному та на Костопільщині попрощалися із загиблими захисниками

В останню дорогу на Рівненщині провели Костянтина Юзвюка та Олександра Панчука...

Костянтин "Стамбул" Юзвюк народився 20 жовтня 2000 року в Рівному. Навчався в Гуманітарній гімназії (нині Рівненський ліцей №7) та Рівненському ліцеї №23. Чотири роки вивчав компʼютерні технології в Польщі, але під час епідемії ковіду повернувся в Україну.  Костянтин змалечку був справжнім патріотом України. Під час Євромайдану хлопець, якому тоді було лише 13 років, активно брав участь у революції. Також присвятив своє життя волонтерству, розпочав разом з мамою після початку антитерористичної операції, пізніше долучилися до ДАРу, - розповіли у Рівненській ОВА.
 
Костянтин пройшов підготовку з тактичної медицини у «Білих беретах» та курси з керування безпілотними апаратами від Української добровольчої армії, щоб у військо йти підготовленим. На жаль,18 липня 23-річний Герой помер від отриманих на бойовому виїзді поранень на Запорізькому напрямку.
 
Олександр Панчук народився 22 липня 1987 року. Захисник проживав у селі Базальтове, що на Костопільщині. До повномасштабного вторгнення працював у Івано-Долинському спецкар'єрі. Призваний на військову службу 15 травня 2024 року.
Був вірний військовій присязі, виявляв стійкість та мужність. 36-річний захисник загинув 16 липня внаслідок ворожих ракетних ударів на Харківщині. У загиблого залишилася мати, дружина та троє синочків, сестра.
 
Вічна шана та слава Героям!
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також