У Рівному в 20 будинках та дитсадку батареї все ще холодні

784 0

Ми у соцмережах:

У Рівному в 20 будинках та дитсадку батареї все ще холодні

Теплопостачання в Рівному запустили ще з 15 жовтня згідно розпорядження міського голови Рівного Володимира Хомка. Проте не у всіх будинках воно з’явилося навіть сьогодні.

 Міський голова Рівного Володимир Хомко пояснив для РадіоТрек:

-          Працюють вже всі котельні міста. До шкіл тепло ще не подавали, бо в учнів канікули. А дошкільні заклади вже всі опалюються, за винятком дитсадка №55, де є внутрішня проблема, яка не дозволяє це зробити. Усунути її обіцяють до обіду.

Без тепла поки що з різних причин 20 будинків Рівного. В основному – через проблеми з внутрішньобудинковими мережами. Також нині теплопостачальники усувають порив теплотраси на вулиці Степана Бандери.

Володимир Хомко також нагадав:

-          Той, хто не хоче приймати тепло, будь ласка, нагадую, закривайте засувку у будинку і вам не буде нараховуватися плата. Бо всі будинки в нас обладнані лічильниками тепла.

 Щоб ухвалити рішення закрити засувку, треба, щоб його підтримала більша частина мешканців будинку. Бо щороку виникають з цього приводу конфлікти між мешканцями. Щоб такого не було, треба, щоб всі квартири будинку були обладнані приладами регулювання тепла.

Як приклад обладнання приладами поквартирного регулювання тепла він навів будинок на вулиці Відінській, де мешканці їх встановили, долучившись до міської програми фінансування. І закликав мешканців інших будинків на наступний рік долучатися до участі у цій програмі, щоб мати економію і самому в своїй оселі регулювати рівень тепла.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також