У Рівному в дитячому садку “BABYLAND” старанно готуються до зустрічі зі своїми вихованцями

1440 0

Ми у соцмережах:

У Рівному в дитячому садку “BABYLAND” старанно готуються до зустрічі зі своїми вихованцями

Незважаючи на святкові клопоти і весняний настрій, в новому закладі міста Рівного “BABYLAND” старанно готуються до зустрічі зі своїми вихованцями. Вже в серпні цього року цей сучасний заклад відкриє двері для своїх вихованців.

Це один із найбільших приватних закладів такої формації, котрий побудований в нашій країні. Знаходиться він території житлового комплексу “На Щасливому”. Вже майже завершили оздоблювальні роботи, відбувається наповнення меблями, іграшками та дидактичним матеріалом. Створили цю країну дитинства для того, щоб з 8-ї години ранку до 19-ї вечора малюки могли мати сучасне дозвілля, а батьки - вільний час для реалізації планів, амбіцій, бажань, зрештою - роботи… І при цьому кожна мама і тато будуть знати, що упродовж цього часу в “BABYLAND” дитина буде охоплена всіма видами діяльності – навчальною, розвивальною, художньою, естетичною і фізичною.

Директорка ЗДО “BABYLAND” Ірина Петрик-Щокова спрямовує роботу закладу на те, щоб заняття в ньому були практичні, аби дитина могла потім реалізуватися в соціумі:

- Ми опираємося на вибрані освітні програми, які в нас ліцензовані в державі, а також вносимо креатив та нове бачення щодо навчального процесу. Ми орієнтуємося на особистість дитини, на індивідуальний підхід. Сітка занять робиться для підгрупової роботи. Це розраховано для того, аби дитина могла максимально засвоїти інформацію і щодня принести додому із дитсадка нові знання, навички та вміння. Заклад спрямований на результат, але такий, щоб пізніше дітки змогли використовувати в реальному житті.

Основні послуги, які надаватимуть у дитячому садку “BABYLAND”:

Логопедична корекція: різні напрями роботи, індивідуальний підхід, розвиток активного мовлення, формування зв’язного мовлення, корекція звуковимови, комунікативні навички, подолання різних типів запинання.

Харчування: розроблено 5-денне меню, якісне та безпечне харчування з урахуванням усіх особливостей наповнення поживними речовинами дитячого організму.

АРТ-майстерня: ліплення полімерною глиною, солоне тісто, квілінг, аплікація, різні техніки малюнку.

HappyEnglish: комунікативна методика, навички спілкування, словниковий запас, ігрові форми роботи.

Навчання згідно з  базовим компонентом освіти: розвиток мовлення, математичні сходинки, розвиток логічного мислення, образотворче мистецтво, музичні заняття, логоритміка, фізичний розвиток, пізнання навколишнього світу.

Психологічний супровід: академічні методи діагностики та консультування, казкотерапія, лялькотерапія, піскотерапія, адаптаційний супровід кризових дітей.

Хореографія: пластика, грація, координація, відчуття тіла в просторі, відчуття ритму.

Медичний супровід: щоденний медичний нагляд медичної сестри та супровід меддокументації, можливість надання медичної допомоги кваліфікованим медичним працівником, консультації з вузькопрофільними лікарями згідно із записом.

Серед принципів роботи дитячого садка “BABYLAND” – повага до дитини, її інтелектуальний, психологічний, мовленнєвий і фізичний розвиток. Основною ідеєю закладу є сімейний затишок.

- Ми маємо надати дитині змогу розвинути критичне і творче мислення, для того аби в подальшому вона мала змогу розвиватися особистісно. Ми також робимо великий акцент на мовленнєвий розвиток дитини, адже це як ключ до успіху в майбутньому, - розповіла директор.

У “BABYLAND” важливим аспектом є також і фізичний розвиток дитини – вміння володіти своїм тілом, емоціями, мати витримку, в чомусь бути кращим, показати свій потенціал. Тому для цього в нас передбачаються заняття з фізичного розвитку і навіть індивідуальні групки роботи з подолання плосковальвусних стоп та неправильної постави. В даному випадку інструктором розробляє програму, аби відбувалася корекція не виходячи з дитсадка - під час веселого і цікавого навчального процесу.

У закладі планують тісно взаємодіяти з батьками, адже кожна мама і тато знають, чого вони хочуть для своєї дитини. Для когось важливо, аби дитина розвивалася в естетичному напрямку, комусь – лінгвістичний або ж математичний чи фізичний. Батьки зможуть надавати пропозиції, і їх обов’язково врахують в освітньому процесі. Серед особливостей закладу - виховання і розвиток щасливої та здорової дитини.

Директор Ірина Петрик-Щокова зазначила:

- Ми розуміємо, що треба розвивати таланти дитини, здібності та потенціал. Важливо орієнтуватися на емоційний інтелект дитини, адже кожен малюк - особливий, по-своєму виражає емоції. Тому ми маємо їх почути, прочитати, зрозуміти і надалі тільки розвивати їхні таланти. Це дасть змогу дітям у подальшому житті бути об’єктивними, успішними та винахідливими. Ми також впроваджуватимемо комплексний підхід до всіх індивідуальних потреб кожної дитини.

Основними критеріями роботи нашого закладу є інновації. До прикладу, сенсорні дошки. Нині для дітей сенсорні телефони - це не новина, але можна дати так інформацію, щоб вона була засвоєна ефективно та була корисною. Можна ж просто гратися в телефоні, а можна й розвиватися. Ми орієнтовані на те, що прогрес не стоїть на місці й діти в ньому живуть. Тому ми не забираємо остаточно, ми будемо регулювати настільки, щоб з максимальною користю дитина могла використати ці інноваційні технології й при тому здобути щось для себе.

Важливо те, що наповнення груп є невеликим – це 15 діток. Кожен матиме місце для власної зони комфорту, де дитина почуватиметься особистістю і матиме територію для занять своєю діяльністю, а колеги-малюки їй не заважали.

Керівник зазначає:

 - Кожна дитина - це всесвіт, кожна має щось своє, і наше завдання це побачити, почути і розвинути або і знайти.

Вихованці “BABYLAND” матимуть баланс між інтелектуальним, емоційним і фізичним навантаженням. У закладі впевнені, що всього повинно бути вдосталь, щоб дитині було комфортно, вона була задоволена, емоційно стабільна і щаслива. “Розбавляти” навчальний процес планується загальнозміцнювальним і логопедичним масажем. Разом із тим тут знають, як запобігти захворюванням верхніх дихальних шляхів у малюків та зміцнювати їхній імунітет - за допомогою проходження курсу в соляній кімнаті, яка буде облаштована в стилі космічної подорожі.

-         - І, звісно, найголовніше – безпека дітлахів, - розповідає директор закладу. - Це для нас є основою перебування дитини в закладі. Тому для цього здійснюється відеоспостереження по всій території дитсадка, а також охорона, режим пропуску. Перебування на території сторонніх осіб буде можливим тільки з дозволу адміністрації закладу. Чому безпека – тому що вона впливає на здоров’я дитини. Безпека у всіх напрямках.

Усі меблі, всі іграшки, всі дидактичні матеріали повністю сертифіковані. Наші ліжечка пахнуть не фарбою, а деревом, адже вони зроблені з безпечного і натурального матеріалу. В освітньому закладі для діток організовано чотириразове харчування, харчоблок працюватиме з дотриманням всіх правил техніки безпеки та санітарних норм.

Задля більшого комфорту батьків ми пропонуємо групи нетривалого перебування діток і у вихідні дні. Групи попереднього запису будуть працювати 4-5 годин, а цей час родина зможе використати для вирішення нагальних питань.

Запис діток триває. Приймати заяви від батьків, які бажають, аби їхні дітки відвідували “BABYLAND”, розпочнуть у червні. До того, наприкінці травня, організують Дні відкритих дверей, упродовж яких батьки матимуть змогу відвідати заклад та особисто поспілкуватися з його директором.

Запис дітей у дитячий садок “BABYLAND”

ЖК "На Щасливому" за телефонами:

096 210 77 01

066 447 93 44

@

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також