У Рівному в суботу відбудуться президентські праймеріз УКРОПу

1468 0

Ми у соцмережах:

У Рівному в суботу відбудуться президентські праймеріз УКРОПу

29 вересня о 15.00 у Рівному в залі Рівненського академічного українського музично-драматичного театру, що на Театральній площі, 1, відбудеться зустріч з учасниками президентських праймеріз УКРОПу Олександром Шевченком, Іриною Головатенко та Оксаною Тунік-Фриз.

Нагадаємо, що УКРОП першим серед політичних сил України проводить публічний президентський праймеріз. Це процедура внутрішньопартійних виборів, завдяки якій зростає внутрішня конкуренція, тож на президентські вибори йдуть не ставленики верхівки політсили, а кандидати, яких дійсно підтримує народ.

Використовуючи досвід США, Великої Британії, Ізраїлю, Іспанії, Італії, Франції та інших розвинених країн, «Українське об’єднання патріотів» готове обрати справжнього лідера, єдиного й достойного кандидата від партії.

Протягом вересня, жовтня й листопада, кожної пятниці, суботи та неділі трійка учасників президентських праймеріз проводитиме публічні дебати та зустрічі в обласних центрах по всій Україні.

Проголосувати за претендентів та їхні програми матимуть змогу члени УКРОПу з відповідних областей. Для того, аби поспілкуватися з учасниками праймеріз особисто, організатори радять приходити на місце проведення заходу за годину до його офіційного початку.

Більше інформації про праймеріз, а також розклад туру зустрічей з кандидатами ви знайдете на сайті.

На правах реклами.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також