У Рівному в ТВК замінили частину складу

1099 0

Ми у соцмережах:

У Рівному в ТВК замінили частину складу

У Рівненській міській територіальній виборчій комісії відбулась ротація. Стосується вона двох людей: члена комісії та заступника.

Відповідна інформація про зміни у складі відображена на сайті ЦВК 29 вересня.
Як ідеться в інформації, достроково припинили повноваження Івана Долганського, він був членом ТВК від місцевої організації "Партії українського народу". Замість нього включили до складу комісії Тетяну Харченко від цієї ж політсили.
Другим, чиї повноваження припинено, є заступник голови ТВК Олег Шевчук, він був у складі виборчкому від партіє "Європейська солідарність". Замість нього до складу включили Анатолія Дяденчука.
Олег Шевчук Суспільному повідомив, що рішення замінити його прийняла партія "Європейська Солідарність".
"Бачте, я не маю юридичної освіти і у зв'язку з складною ситуацією, нештатною, з реєстрації "Рівне Разом" взяли просто людину-юриста, який трошки краще розбирається. Кожен має займатися своєю справою", – сказав Олег Шевчук.
Іван Долганський Суспільному повідомив, що партія має право на зміну члена комісії.

"Бачачи мою позицію, яка зараз аж ніяк не потрібна ні провладним силам, ні деяким іншим – вони все зробили для того, щоб я з моїм досвідом і так далі, з моєю позицією – вивести мене, щоб не було мого впливу на комісію", – заявив Іван Долганський. 

Що відомо
Рівненська міська ТВК він минулих вихідних опинилась в епіцентрі непростої ситуації щодо реєстрації партії "Рівне разом". Комісію пікетували як прихильники, так і "противники" цієї політсили. Також туди приходили окремі нардепи та просили показати документи інших політсил, аби зафіксувати ймовірне, на їхню думку, порушення гендерної квоти при поданні.
У "Рівне разом" визнали, що при першому поданні допустили неточності, але їх нібито встигли виправити і подали документи повторно. Усе це відбувалось в останній день прийому таких документів.
Засідання ТВК щодо реєстрації кандидатів від партії "Рівне разом" заплановане, попередньо, на 16-ту годину 29 вересня. Саме ця дата є останнім днем, коли партію можуть або допустити до виборів, або відмовити. Вночі у суботу в партії оголосили про безстроковий протест.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також