У Рівному, Вараші та на Кореччині оплакали трьох хоробрих бійців

7125 0

Ми у соцмережах:

Колаж - Рівненської ОВА

На Рівненщині попрощалися з Героями Володимиром Кривоносовим, Володимиром Нікітенком та Олександром Абрамовичем.

Про захисників розповіли у Рівненській ОВА:

Володимир Кривоносов народився 14 липня 1982 року. Із чотирирічного віку разом із родиною переїхав до Рівного. Навчався у місцевих школах №8 та №19. Потому проходив строкову службу в армії. Працював на різних підприємствах. В останні роки - на ливарному в Рівному. Із 2010 року разом зі сім’єю проживав у Клевані. Лави Збройних Сил України поповнив у грудні 2022 року. Мав звання солдата. Загинув воїн 6 лютого 2024 року під час виконання бойових завдань на Донецькому напрямку. Володимиру назавжди 41… Без чоловіка залишилася дружина, без батька – 14-річний син. Поховали Героя на кладовищі Нове.

Володимир Нікітенко народився 8 лютого 1979 року на Харківщині. У віці шести років переїхав проживати в село Жадківку на Кореччині. Навчався в початковій Жадківській школі та Корецькій школі №3. В 1985 році переїхав на проживання в місто Нетішин, де закінчив школу. Потому вступив до Інституту водного господарства на економічний факультет. 10 травня 2022 року Володимир був призваний до лав Збройних Сил України. Проходив службу у 3 Луганському прикордонному загоні на посаді начальника 2 прикордонної застави. Мав звання капітана. Загинув у бою з російськими загарбниками 29 січня 2024 року. Поховали захисника в селі Жадківка.
 
Олександр Абрамович народився у Вараші. Навчався у Вараському ліцеї №5 та Вараській гімназії (ліцей №6). Закінчив Національний авіаційний університет. Олександр був активним учасником Революції Гідності. У найгарячіші моменти протистоянь отримав поранення на Майдані. Проживав у Києві, працював в ІТ-сфері. Із перших днів повномасштабного вторгнення вступив до лав армії для захисту України. 25 лютого 2022 року був зарахований до числа військовослужбовців 112-тої окремої бригади територіальної оборони м. Києва. Мав звання старшого лейтенанта, служив командиром аеромобільного взводу військової частини А0284. 33-річний Олександр з 17 січня 2024 року вважався зниклим безвісти. Днями підтвердилося, що воїн загинув у Донецькій області під час виконання бойового завдання. У Героя залишилися батьки та два брати. 
 
Щирі співчуття рідним та близьким… Вічна пам'ять і слава Героям!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також